S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Iskalnik
 
Anketa

Ali ste zadovoljni s kvaliteto vaše vode ?

Da, zelo
Še kar
Niti ne
Sploh ne

 
 
Akcije dokumenta

Vzdrževanje sistemov

Servisno vzdrževanje

Servisno vzdrževanje je eden izmed pomembnih temeljev dobrega odnosa s kupci.

Podjetje ima zato na tem področju kakovostno usposobljene in izobražene strokovnjake, ki svojo izobrazbo neprestano izpopolnjujejo. Uporabnikom ponujamo celovito podporo pri vzdrževanju opreme. Tehnična ekipa podjetja tako zagotavlja strokovne posege.
Za nemoteno delovanje naših naprav skrbimo predvsem s preventivnim vzdrževanjem. Tako lahko kupcu prihranimo čas in denar zaradi izpadov. Temu primerno je tudi opremljeno skladišče rezervnih delov oziroma poskrbimo za hitro dobavo opreme od proizvajalcev.

05.09.2018 Obvestilo o pripojitvi družbe Kolektor Strix d.o.o.

Skladno s predhodno junijsko najavo vas obveščamo, da je tudi uradno zaključen postopek pripojitve družbe Kolektor Strix, d.o.o., Cesta dveh cesarjev 403, 1000 Ljubljana k družbi Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana – Črnuče.

[več]

26.05.2016 Strateško partnerstvo

Želimo vas obvestiti, da je podjetje Strix sklenilo dogovor o strateškem partnerstvu s podjetjem Kolektor Sisteh. Gre za pomemben korak, ki je bil storjen z namenom sinergijskih učinkov pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami in nam bo dolgoročno pomagal pri širitvi na mednarodne trge.

[več]

Zaključeni projekti

GGD d.d., Bašelj

Izboljšanje vodooskrbe in kakovosti vode na trasi zajetje Bašelj - stolpni vodohram Kranj

Hubelj, Slovenija

Filtracija za potrebe pitne vode

Radenska d.d. Radenci

Priprava vode za potrebe živilske tehnologije – Pepsi cola.

 

Copyright @ 2020 | +386 1 546 60 50 | kontakt | o avtorju