S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Iskalnik
 
Anketa

Ali ste zadovoljni s kvaliteto vaše vode ?

Da, zelo
Še kar
Niti ne
Sploh ne

 
 
Akcije dokumenta

Servisna dejavnost in vzdrževanje


Dejavnost inženiringa in odgovornost za dobro delovanje zgrajenih sistemov ter dobavljenih komponent zahteva spremljanje delovanja v garancijskem roku, kakor tudi v nadaljnji obratovalni dobi.


S tem kupcem naprav zagotavljamo varno obratovanje, dolgo življenjsko dobo ter prihranek na podlagi nemotenega obratovanja brez nujnih vmesnih posredovanj.


Servis in vzdrževanje sistemov zajema;


- preventivno zamenjavo vitalnih delov sistema,

- redno kontrolo delovanja sistemov kot celote,

- skrb za delovanje sistemov in parametrov,

- zagotavljanje originalnih delov,

- zagotavljanje delov v najkrajšem času.


Omogočamo servis posameznih komponent; črpalk, merilnikov, ventilov itd., ki jih skupina KOLEKTOR STRIX prodaja končnemu uporabniku.


Servisno in vzdrževalno dejavnost opravljajo strokovnjaki različnih strok, ki se izobražujejo v sistemu skupine KOLEKTOR STRIX in pri proizvajalcih komponent tako v tujini kot tudi doma.

05.09.2018 Obvestilo o pripojitvi družbe Kolektor Strix d.o.o.

Skladno s predhodno junijsko najavo vas obveščamo, da je tudi uradno zaključen postopek pripojitve družbe Kolektor Strix, d.o.o., Cesta dveh cesarjev 403, 1000 Ljubljana k družbi Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana – Črnuče.

[več]

26.05.2016 Strateško partnerstvo

Želimo vas obvestiti, da je podjetje Strix sklenilo dogovor o strateškem partnerstvu s podjetjem Kolektor Sisteh. Gre za pomemben korak, ki je bil storjen z namenom sinergijskih učinkov pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami in nam bo dolgoročno pomagal pri širitvi na mednarodne trge.

[več]

Zaključeni projekti

Cerknica, Slovenija

Filtracija za potrebe pitne vode

Automotive industry

Water preparation for paintwork

Probištip, Makedonija

Priprava vode za potrebe mesta

 

Copyright @ 2020 | +386 1 546 60 50 | kontakt | o avtorju